Laatste nieuws

9-09-2015

Nieuwe stimuleringsregeling voor verduurzaming sportaccommodaties

Lees meer

1-05-2015

Nederland nalatig met energiebesparing gebouwen

Lees meer

19-02-2015

Zo werkt de CO2-Prestatieladder

Lees meer

8-09-2014

Energielabel voor nieuwe utiliteitsgebouwen

Lees meer

31-07-2014

Trend: doe-het-zelven met energie

Lees meer

Weersverwachting
Den Haag
Partners

FOUT energielabel dupeert huurders, DE reden om voor Labelsprong te kiezen!

Voor het opnemen van het energielabel neemt Labelsprong de tijd om het zo nauwkeurig mogelijk te doen. In het onderstaande artikel kunt u lezen wat er gebeurd wanneer er onvoldoende tijd in een opname gestoken wordt. Maakt u zich zorgen over uw energielabel? Wij kunnen ook een zogenaamde herkeuring uitvoeren. Neem hierover contact met ons op. Kies voor Labelsprong. Beste sprong - Hoogste rendement. 
Fout energielabel dupeert huurders

Tienduizenden huurders betalen mogelijk te veel huur doordat hun woning een verkeerd energielabel heeft. Keuringen zijn lange tijd slecht uitgevoerd en nog steeds zijn er misstanden, zeggen keuringsbedrijven tegen het Algemeen Dagblad.

Er is veel mis met het sinds 2008 ingevoerde energielabel, zeggen keuringsbedrijven. Enorme aantallen woningen hebben daardoor een verkeerd label. 'Veel corporaties hebben voordat het energielabel verplicht werd al een label op hun woningen geplakt zonder ze te laten keuren. Dat was destijds ook niet verplicht,' zegt eigenaar Albert van der Heijde van Woningkeur.nl, dat 22 vestigingen heeft.


Lees hier het hele artikel